Over Kapsalon Marly

Kapsalon Marly is een gezellige en flexibele kapsalon aan huis.
De salon is gevestigd aan de Dorpsstraat 84 te Zwaag. Onder deze naam bestaat de kapsalon meer dan 10 jaar.

Momenteel werken wij met 6 enthousiaste en professionele kapsters waarvan twee in opleiding. Wij zijn pas tevreden, als onze klant tevreden is. Ons team is gespecialiseerd in: dames/heren en kinderen knippen, verven, kleurspoeling, coupe soleil, high-/lowlights, permanent, watergolf en föhnen. Ook maken wij mooie bruidskapsels.

Wij werken uitsluitend met het kappersmerk Artistique, een hoogwaardig en betaalbaar kappersproduct.  Het persoonlijke contact met onze klanten, de creativiteit en de gezelligheid in de salon maken dat wij ons beroep met veel liefde en passie kunnen uitoefenen. Uw haar is een belangrijk onderdeel van uw persoonlijkheid. Het accentueert uw mooie kanten. Ons doel is dat u met een goed gevoel en een glimlach de salon verlaat.

Over het haar

Lang haar

‘Hoe krijg ik lang haar?’ het beste is om iedere 6 á 8 weken een puntje van je haar af te knippen. Je haar groeit ongeveer 1 cm per maand.

Bruidskapsels

Jouw trouwdag moet in alle opzichten perfect geregeld zijn. Bruidskapsels zijn dan ook het werk van specialisten, bij Kapsalon Marly ben je dan aan het juiste adres.

Kort haar

Kort haar blijft een trend met veel variatie! Kuiven, boblijn of hou jij meer van een pony? Bij ons is het allemaal mogelijk.

Kleuren

Grijs, ash, summer blond, en balayage kleuren zijn tegenwoordig helemaal in! Je kan er veel kanten mee op! Laat je goed adviseren hoe en wat er mogelijk is met jouw haar!

Mannen kapsels

Voor de mannen zijn er ook verschillende mogelijk heden! Voor advies kunt u terecht in de salon.

Mijn haar

Hoevaak kan ik het beste komen om mijn haar mooi in model te houden en/of de uitgroei laten bijwerken? Wij adviseren meestal 5 á 6 weken.

Team Kapsalon Marly

Marly Schinginga
Marly Schinginga

Allround Kapper (Eigenaresse)

Samantha van Elteren
Samantha van Elteren

Allround Kapper

Neomie Botman
Neomie Botman

Allround Kapper

Overlay Container Column 1

Wesce sit amet porttitor leo. Cum sociis natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Quisque interdum, nulla sit amet varius dignissim Vestibulum pretium risus